Στην Αθήνα θα βρεθούν αύριο άνθρωποι της Petit Chateau με στόχο, όπως διαμηνύουν, να ολοκληρώσουν την προφορική συμφωνία που υπάρχει με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ιταλική εταιρεία υπενθυμίζεται ότι δεν έχει δώσει ακόμη τα δύο εκατομμύρια ευρώ που αναμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ώστε να πειστούν για τις προθέσεις των Ρώσων επενδυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπροσωπεία της Petit Chateau θα βρεθεί στην Αθήνα για να υπογραφεί ένα συμφωνητικό που θα «δένει» τις δύο πλευρές.

Στο συγκεκριμένο συμφωνητικό θα αναφέρεται ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταβληθεί από την εταιρεία το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία της με το «δικέφαλο».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Γεωργέας δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας οπισθοφύλακας αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο χθεσινό ματς της Τούμπας, όπου η ΑΕΚ συνετρίβη με 3-0 από τον ΠΑΟΚ, κι έτσι ακολούθησε φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δούλεψε στο γυμναστήριο, ενώ οι Παντελής Καφές και Σάββας Γκέντσογλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης