Ως μεγάλη του τιμή χαρακτήρισε ο Ορέστης Καρνέζης την κλήση του στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, ενόψει του επικείμενου φιλικού με το Βέλγιο.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Φορτούνη, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ευχαριστώ πολύ τον Φερνάντο Σάντος. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να καλείται στην Εθνική ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά  στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια καλούνται πολλοί τερματοφύλακες στην Εθνική, επισήμανε: «Πάντα υπήρχαν σημαντικοί γκολκίπερ στην Ελλάδα. Αφού είμαι βασικός στον Παναθηναϊκό, είμαι καλός και για την Εθνική ομάδα. Από εδώ και πέρα πρέπει να προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο Euro».

Από την πλευρά του ο μέσος της Καϊζερσλάουτερν ανέφερε: «Είναι τιμή για μένα και μια πολύ καλή εμπειρία για μένα». Για το αν περίμενε την κλήση, επισήμανε: «Μέσα από τη δουλειά όλα γίνονται. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά οι συμπαίκτες μου κι ένιωσα άνετα. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα».

Κληθείς να μιλήσει για το Euro 2012, ο Φορτούνης είπε: «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι. Στόχος μας είναι να φτάσουμε πιο ψηλά στο Euro, όχι απλά να περάσουμε από τους ομίλους». Για το αν θεωρεί πιθανή ην καθιέρωσή του, υπογράμμισε: «Δεν είναι ακατόρθωτο να καθιερωθώ, θα είμαι πάντα στη διάθεση της Εθνικής. Ο Φερνάντο Σάντος μου είπε να μην είμαι αγχωμένος και να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης