«Αλήτες γιατί έβαλαν 5 γκολ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, 15:35
«Αλήτες γιατί έβαλαν 5 γκολ»
Αλήτες χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας του παίκτες της Καλλιθέας και η ομάδα της Αθήνας απάντησε αναφέροντας ότι οι παίκτες χαρακτηρίστηκαν έτσι επειδή φιλοδώρησαν με πέντε γκολ την ομάδα του Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας:


«Με τον κ. Κούγια δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο. Η ιστορία όλων μας είναι γνωστή και ιδιαίτερα εκείνη του κ. Κούγια, ο οποίος δεν έχει παύσει να εκτίθεται δημόσια. Για το θέμα του εισιτηρίου που δήθεν υποχρεώθηκε να πληρώσει ο κ. Κούγιας, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Προσήλθε στο γήπεδο συνοδευόμενος από δύο άτομα και ούτε πλήρωσε ούτε του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο. Όταν όμως στη συνέχεια ο υπεύθυνος της εισόδου αρνήθηκε να επιτρέψει τη δωρεάν είσοδο και σε ένα ζευγάρι, όπως αξίωνε ο κ. Κούγιας, η αντίδρασή του υπήρξε ανάλογη του λεκτικού πλούτου του και της ρητορικής του δεινότητας. Και δύο ακόμα παρατηρήσεις για τον κ. Κούγια.

Αρχικά, χαρακτήρισε ''αλήτες'' τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Για τον χαρακτηρισμό αυτό περιμένουμε διευκρινίσεις, διαφορετικά θα είναι εύλογο το συμπέρασμα ότι οι ποδοσφαιριστές μας έγιναν ''αλήτες'', γιατί έβαλαν 5 γκολ στην ομάδα του κ. Κούγια.

Τέλος, παραπονέθηκε γιατί η εξέδρα που ο ίδιος επέλεξε για να παρακολουθήσει τον αγώνα δεν ήταν καθαρή. Προφανώς δεν του άρεσε η εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, γιατί έχει σαν σημείο σύγκρισης την πεντακάθαρη εξέδρα που διαθέτει στους φιλοξενούμενούς του, στους εντός έδρας αγώνες της πεντακάθαρης ομάδας του».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, 16:43