Την πεποίθησή του ότι η Μίλαν δεν θα πρέπει να κλειστεί στα καρέ της στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάσιμο Αμπροζίνι.

Οι «μπλαουγκράνα» στον επαναληπτικό με τη Μίλαν θα προσπαθήσουν να πιέσουν από το πρώτο λεπτό τους «ροσονέρι», με σκοπό να ανατρέψουν το εις βάρος του 2-0 και γι’ αυτό τον λόγο ο Ιταλός άσος επεσήμανε ότι η ομάδα του αν αγωνιστεί παθητικά στο «Καμπ Νου», τότε θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κοιτάζουμε τον αγώνα με προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και ηρεμία. Θα πρέπει να αποφύγουμε να παίξουμε με άγχος. Η Μπαρτσελόνα υποχρεώνει τους αντιπάλους της σε ένα παθητικό παιχνίδι, αυτός είναι ο τρόπος που παίζουν.

Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να καταφέρουμε, όχι μόνο να ανακόπτουμε τις επιθέσεις τους, αλλά και να βγαίνουμε μπροστά, με σκοπό να πετύχουμε ένα γκολ. 

Αν περιμένουμε να προκριθούμε παίζοντας επί 90 λεπτά στην άμυνα, μάλλον θα πέσουμε θύμα δυσάρεστων εκπλήξεων. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούμε. Πρέπει να σκοράρουμε», είπε ο Μάσιμο Αμπροζίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης