Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Ροναλντίνιο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Γκουανγκζού για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Βραζιλιάνος αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιους είδους ενέργειες, όπως αυτές που θα δείτε στα παραπάνω βίντεο.

Ο «Ρόνι» χτύπησε δύο φορές αντίπαλό του στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του ματς και σαν να μην έφτανε αυτό κλώτσησε με τα δυο του πόδια παίκτη των Κινέζων, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο Ροναλντίνιο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα που αποβάλλεται σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσες προκλήσεις και αν δέχθηκε, η συμπεριφορά του δεν δικαιολογείται και για αυτόν τον λόγο τιμωρήθηκε…Για την ιστορία η Ατλέτικο Μινέιρο νίκησε στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων την αξιόμαχη Γκουάνγκζου από την Κίνα, του Μαρσέλο Λίπι με 3-2 και πήρε την τρίτη θέση.

Ο Ροναλντίνιο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ από χτύπημα φάουλ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Κατά τα άλλα όμως ο χαρακτήρας του δεν συμβαδίζει με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης