Η μάχη της παραμονής περνάει από τα Περιβόλια, όπου ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Άρη (19:30, NS1) σ’ ένα παιχνίδι… χωρίς αύριο για τις δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή στα σαλόνια της Super League.

Οι Κρητικοί έχουν αφήσει πίσω τους το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκαναν στο Πρωτάθλημα, κάτι που αποδεικνύει ότι συχνά η αλλαγή προπονητή δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Οι νεοφώτιστοι παραμένουν χωρίς νίκη από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του 2011, το μοναδικό νικηφόρο αποτέλεσμα που έχουν πάρει με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο τους. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες τούς έφεραν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και απέναντι στον Άρη αναμένεται να τα παίξουν όλα για όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Άρης ταξιδεύει στην Κρήτη, με στόχο να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη (σ.σ. η μοναδική ομάδα πλέον που δεν το έχει κατορθώσει) και να πάρει εκδίκηση για την ήττα του στον πρώτο γύρο. Το πιο σημαντικό, όμως, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να μην ηττηθεί γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεθεί εκείνη στην επικίνδυνη ζώνη και με δεδομένο ότι ακολουθούν τα δύο ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν τον τιμωρημένο Τετέ, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Γιάννης Μιχαλήτσος άφησε στη Θεσσαλονίκη τον Πουλίδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης