Απίστευτη κι όμως αληθινότατη αποκάλυψη θα κάνει σήμερα ο αποδυτηριάκιας. Πού το θυμήθηκα! Όταν τελείωσε ο κύκλος του στον Παναθηναϊκό ο Άγγελος Φιλιππίδης ήταν σίγουρος ότι θα διοριστεί πρόεδρος στον ΟΠΑΠ. Επί Κώστα Καραμανλή, βέβαια, και εκείνου του χλεμπονιάρη του Αγγέλου που ήταν ο εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού.

Να τα πούμε χοντρά, μην πέσουμε σε λεπτομέρειες, όσο κι αν είναι αυτές πιπεράτες και σκανδαλιστικές. Που λες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις μέσα από το χώρο της ΝΔ, ιδιαίτερα από την πλευρά του μακαρίτη Έβερτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο ήταν σχεδόν τελειωμένο, λίγο πριν ψηφιστεί στη Βουλή ο διορισμός του Άγγελου Φιλιππίδη, οπότε δεν μπορούσαν να την κάνουν γυριστή, τραβηκτική. Και πώς σώσανε την παρτίδα;

Αυτός ο Ζαχόπουλος, ένας σκέτος κουβάς, που είχε βάλει πρώτο κουμάντο στο υπουργείο Πολιτισμού η Νατάσσα, η γυναίκα του Καραμανλή, τους έδωσε τη λύση. Παρένθεση.

Ο χοντρομπούλης Ζαχόπουλος είναι αυτός που έπεσε από τον τέταρτο όροφο του υπουργείου και δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει, όταν ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο με την ερωμένη του. Αυτός, λοιπόν, τους βρήκε έναν άσχετο με το ποδόσφαιρο καθηγητή του πανεπιστημίου, συμπατριώτη του από τη Θεσσαλονίκη, επίσης… Φιλιππίδη! Άλλαξαν το μικρό όνομα, και τα ονόματα των γονέων του και καθαρίσανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι έγινε πρόεδρος του ΟΠΑΠ ο κύριος καθηγητής που μετά από λίγους μήνες τον στείλανε σπίτι του, διότι δεν έκανε ό,τι του μετέφεραν οι «κουκουλοφόροι» σύμβουλοι του ΟΠΑΠ, που είχε διορίσει το επιτελείο Καραμανλή, Αλογοσκούφη και Σία.

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, οργή για τον Φιλιππίδη, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης