«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Βέρντερ»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012, 20:59
«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Βέρντερ»
Δικαιωμένος για την απόφασή του να μετακινηθεί στη Βέρντερ Βρέμης εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στο «goal.com».

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός τόνισε πως απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο με τη γερμανική ομάδα, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να ανανεώσει την παραμονή του στην γερμανική ομάδα (σ.σ.:αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μίλαν).

«Σίγουρα η Μίλαν είναι μια από τις πετυχημένες ομάδες στον κόσμο. Όταν πήγα εκεί ήμουν μόλις 21 ετών, πολύ μικρός. Ενας νεαρός παίκτης πρέπει να παίζει συχνά σε μια ομάδα με τόσους αστέρες αλλά αυτό δεν ήταν πάντα δυνατό. Το να παίζεις μια φορά κάθε τρεις μήνες δεν είναι ιδανική κατάσταση. Φυσικά και θα χαρώ πολύ να παίξω στο μέλλον σε μια ομάδα όπως η Μίλαν, όχι όμως άμεσα. Τώρα, σκέφτομαι μόνο την Βέρντερ» τόνισε αρχικά ο Παπασταθόπουλος.

Ο δανεισμός του Παπασταθόπουλου στην γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος παραδέχεται πως θα ήθελε να παραμείνει στην Βρέμη.

«Θα δούμε τι θα γίνει. Θα τα συζητήσουμε όλα μαζί, αλλά μέχρι στιγμής η σεζόν για μένα εξελίσσεται θετικά. Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Όμως πρέπει να προκριθούμε στην Ευρώπη. Η έξοδος στο Europa League είναι πλέον ο στόχος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Ο «Παπ», καταλήγοντας τόνισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πρόοδο τους τελευταίους 12 μήνες, ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους στόπερ της Ευρώπης.

«Λίγοι είναι οι νεαροί αμυντικοί που ξεχωρίζουν στις ημέρες μας. Για μένα, οι καλύτεροι είναι ο Τιάγκο Σίλβα και ο Ζεράρδ Πικέ. Αμφότεροι είναι ακόμα νέοι αλλά πολλοί δυνατοί», δήλωσε ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012, 21:02