Στη διάθεση του Λούκας Αλκαραθ, ενόψει του αυριανού αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα βρίσκονται οι Νταβίντ Αγκάνθο και Γιάννης Γιαννώτας.

Οι δύο παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «κίτρινων» παρά το γεγονός ότι αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, που δεν τα έχουν ξεπεράσει πλήρως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση και ακολούθως ο Αλκαράθ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, όπου συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Εντωμεταξύ, σε δηλώσεις του για το ματς με τον Πανιώνιο ο Λούκας Αλκαράθ ανέφερε τα εξης: «Το ματς με τον Πανιώνιο είναι κρίσιμο και σημαντικό από βαθμολογικής άποψης. Θέλουμε να το κερδίσουμε. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στο γήπεδο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη νέα χρονιά και τον δεύτερο γύρο.

»Όμως, από την άλλη, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγχώσουμε τους παίκτες. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν άλλα 15 παιχνίδια, μαζί με το αυριανό, και θα πρέπει να κοιτάξουμε συνολικά την πορεία που θα διαγράψει η ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, με ορισμένα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα μπορούμε να ανέβουμε και να σταθεροποιηθούμε σε πιο υψηλές θέσεις στη βαθμολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη για τον Άρη. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό που ξεκινήσαμε και, με την πρόοδο που θα κάνουμε, πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης