Στο δυναμικό του Ατρόμητου θα ανήκει έως το Δεκέμβριο του 2013 ο Γιάννης Σκόνδρας, καθώς σήμερα ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σκόνδρα. Σήμερα το πρωί ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιστή Γιάννη Ευαγγελόπουλο κι επήλθε πλήρης συμφωνία σε όλους τους τομείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων δεξιός μπάκ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου για την ανανέωση του συμβολαίου του τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Είναι η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα, την αγαπάω και θέλω να τη βοηθήσω για να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν απόλυτα με τις φιλοδοξίες της ομάδας κι εύχομαι μαζί με τους φιλάθλους μας να ζήσουμε πολλές επιτυχίες. Μεγάλο ρόλο έπαιξε η εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά και της τεχνικής ηγεσίας προς το πρόσωπό μου. Μου έδειξαν ότι πιστεύουν σε μένα κι εγώ από την πλευρά μου πρέπει να κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής»

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σκόνδρα σχολίασε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης: «Εμείς επενδύουμε σε νέους παίκτες. Ο Γιάννης είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι το καλύτερο για την καριέρα του είναι να παραμείνει στην ομάδα. Μετά από συζήτηση που είχα μαζί του, κατάλαβε ότι η πρόοδος και η εξέλιξή του θα είναι πολύ σημαντική στην ερχόμενη περίοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης