Ο προπονητής και οι πρωταγωνίστριες της πρόκρισης της εθνικής γυναικών στα προημιτελικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης δήλωσαν τα εξής:

Γιώργος Μορφέσης: «Ήμασταν καλύτεροι κι έπρεπε να περάσουμε, αλλά… έγινε με θρίλερ. Η ομάδα έχει ψυχή, έχει δύναμη και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έδειξαν ότι αξίζουν να συνεχίσουν για παραπάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χριστίνα Τσουκαλά: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε σαν πρωταθλήτριες και τα καταφέραμε, με κατάθεση ψυχής. Αξίζαμε την πρόκριση, την πιστέψαμε και προσωπικά ήθελα να τα δώσω όλα σε αυτό το ματς κι αυτό έγινε».

Έλενα Κούβδου: «Όταν φθάνει η ώρα των πέναλτι πρέπει να είμαι ψύχραιμη και δυνατή, για να ανταποκριθώ και στο “πιστεύω” των συναθλητριών μου. Παλέψαμε και πήραμε μία μεγάλη πρόκριση, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Το είχα πει ότι θα τα δώσω όλα στο παιχνίδι αυτό, που μας είχε σημαδέψει και στην Σανγκάη, και το έκανα πράξη. Είχα ψύχραιμες αντιδράσεις σε κρίσιμα σημεία, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει, να μην χάσουμε από τις Ιταλίδες. Το είχα υποσχεθεί στους ανθρώπους μου πίσω στην Ελλάδα πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά σε αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Δεν θέλαμε να φύγουμε τόσο νωρίς από την Βαρκελόνη, αλλά να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε καλή και δυνατή ομάδα και προερχόμαστε από έναν παγκόσμιο τίτλο. Μας δυσκόλεψε η Ιταλία με σκληρή άμυνα, έχει κι αυτή νέα ομάδα, αλλά έχει και παράδοση στο άθλημα, όμως είχαμε ψυχή και καρδιά και τις καταθέσαμε εδώ ώστε να συνεχίσουμε στο Παγκόσμιο και να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης