Στο «μπλακ-άουτ» της ομάδας του στο δεύτερο οκτάλεπτο και στα άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (3/10) απέδωσε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου, την ήττα της ομάδας του με 8-7 από την Προ Ρέκο στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ πόλο γυναικών.

«Πληρώσαμε ένα κακό οκτάλεπτο και τα πολύ άσχημα ποσοστά που είχαμε στον παίκτη παραπάνω. Στα υπόλοιπα οκτάλεπτα ήμασταν καλοί, αλλά δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, ιδιαίτερα στις φάσεις με την Ασημάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ της Ντράβουζ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τρίτου οκταλέπτου ήταν καθοριστικό. Παλέψαμε ως το τέλος για να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάζουμε το πρωτάθλημα, που είναι πλέον ο ένας και μοναδικός μας στόχος» τόνισε ο προπονητής της ελληνικής ομάδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις της Αντιγόνης Ρουμπέση: «Το τρίτο οκτάλεπτο αποδείχθηκε καθοριστικό. Το τέρμα που δεχθήκαμε από την Ντράβουζ ήταν καταδικαστικό. Εκεί μας κόπηκαν τα πόδια. Στη συνέχεια είχαμε χρόνο να το “γυρίσουμε”, αλλά το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω μας χάλασε τα σχέδια.

Θέλαμε να κερδίσουμε το τρόπαιο, αλλά το ότι δεν τα καταφέραμε δεν σημαίνει ότι αποτύχαμε κιόλας. Δεν είναι εύκολο να φτάνεις σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε σε τελικό και δεν κερδίζουμε μετά από δύο συνεχόμενες κατακτήσεις κι αυτό λέει πολλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της, η Κική Λιόση τόνισε: «Η ομάδα δεν είναι αποτυχημένη επειδή δεν φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου. Παλέψαμε να το “γυρίσουμε” αλλά δεν μας βγήκαν οι επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω. Και εδώ στο Κίρισι η Βουλιαγμένη απέδειξε ότι ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα και του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης