Στις 26 Μαρτίου θα γίνουν τα εγκαίνια του μουσείου της Εθνικής Ελλάδος, «Γαλανόλευκος Φάρος», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας.

Ο «Γαλανόλευκος Φάρος», που εδρεύει στα Χανιά, θα προσπαθήσει να μεταφέρει το μουσείο της Εθνικής σε αρκετά μέρη της Ελλάδος, ενώ στις 24 Μαρτίου θα παρουσιαστούν στο Παλαιό Φάληρο 200 εκθέματα της Εθνικής από ιστορικές στιγμές της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ξεκινάμε το Σάββατο 24 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου, από το Παλαιό Φάληρο στον Φλοίσβο, με 200 εκθέματα και ώρες λειτουργίας καθημερινά από 9.00 το πρωί ως και 21.00 το βράδυ.

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 18.30 θα γίνουν τα εγκαίνια του μουσείου. Πρόθεσή μας είναι τα εγκαίνια να πραγματοποιηθούν από τον πρόεδρο μας Σοφοκλή Πιλάβιο, τον προπονητή της Εθνικής μας Φερνάντο Σάντος και τον αρχηγό της Εθνικής μας Γιώργο Καραγκούνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύουμε ότι θα το επισκεφτούν αρκετοί διεθνείς που όλα αυτά τα χρόνια έχουν τιμήσει τη γαλανόλευκη φανέλα με το εθνόσημο. Την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 18.30 θα γίνει η παρουσίαση του λευκώματος του Γαλανόλευκου Φάρου από τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Θα υπάρξουν επίσης επισκέψεις από σχολεία και ακαδημίες ποδοσφαίρου. Είναι για όλους εμάς του Γαλανόλευκου Φάρου μια γιορτή για την πρόκριση της Εθνικής μας στα τελικά του EURO 2012. Φυσικά, πάντοτε η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης