Ο προπονητής της Γουλβς Μικ ΜακΚάρθι δεν αμφισβήτησε επ’ ουδενί την ανωτερώτητα του αντιπάλου στον αγώνα των «Λύκων» με την Άρσεναλ  στο Λονδίνο που έληξε με ήττα με 2-0.

Ο προπονητής των «λύκων» χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του Βενγκέρ απόλυτα δίκαιη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των «κανονιέρηδων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δυο γκολ του Φαν Πέρσι κράτησαν την Άρσεναλ κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου στην Αγγλία, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή της Γουλβς, Μικ ΜακΚάρθι η διαφορά ανάμεσα στους «κανονιέρηδες» και την ομάδα του ήταν πολύ μεγαλύτερη από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μικ Μακ Κάρθυ μετά την ήττα της Γούλβς από την Άρσεναλ:

«Εκεί έξω σήμερα έγινε μια δολοφονία και εμείς δυστυχώς ήμασταν τα θύματα δυστυχώς! Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά ήταν καλύτεροι από εμάς από τον πρώτο μέχρι τον εντέκατο παίκτη. Ήταν καλύτεροι από εμάς και μας έδωσαν μια σφαλιάρα, αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε, είτε προσωπικά είτε από συστήματα και διατάξεις. Ήταν καλύτεροι από εμάς και μας αναποδογύρισαν και δεν έχω ούτε ένα παράπονο για αυτό. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε, αλλά το παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ είναι πολύ πιο σημαντικό για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης