Ο Ηρακλής άντεξε για ένα ημίχρονο στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο… κατέρρευσε και γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό.

Στη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί παίκτης του Ηρακλή, ο Σάββας Εξουζίδης μίλησε για τη χθεσινή αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ήττα στο «Καραϊσκάκη» δε θα επηρεάσει τον Ηρακλή, ενόψει της συνέχειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε βάλαμε το γκολ όταν έπρεπε, σε ένα παιχνίδι όπου ξεκινήσαμε καλά, αλλά πέσαμε κατακόρυφα μετά από το πρώτο γκολ, που ήταν πάλι από στημένη φάση και δεν μπορέσαμε δυστυχώς να αντεπεξέλθουμε», είπε αρχικά ο παίκτης του «γηραιού».

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός στη συνέχεια στάθηκε στον τομέα της ψυχολογίας, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα καταφέρει να ξεπεράσει την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Τι έφταιξε, θα το δούμε μέσα στην εβδομάδα. Δε μας βγήκαν και οι φάσεις. Δεν πίστευα ότι θα χάσουμε. Ειδικά μετά την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Θεωρώ και είμαι σίγουρος ότι δε θα μας επηρεάσει. Στη συνέχεια παίζουμε με τη Λάρισα και γενικότερα θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια.

Το πρόσωπο του Ηρακλή είναι αυτό του πρώτου ημιχρόνου. Είμαστε και άτυχοι. Τι να πω; Η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχει μέλλον ακόμη η ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αυτήν την περίοδο. Αν ξεκινήσουμε με τη Λάρισα όπως και με τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, όσον αφορά στη δική του επιστροφή είπε: «Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω. Βλέπω μία ομάδα που αυτή τη στιγμή στήνεται και θέλει χρόνο να φτάσει στο επίπεδο που θέλουν να τη δουν όλοι».

Πρόβλημα με Μαρκές και Μπαντή

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Μαρκές ακολούθησε θεραπεία, μετά το χτύπημά του στον αυχένα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Από εκεί και πέρα, ελαφρύ τραύμα στην ποδοκνημική έχει ο Μπαντής, αλλά επίσης δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Τέλος, οι Αγρίτης και Περπερίδης προπονήθηκαν και πάλι ατομικά, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στους «ερυθρολεύκους» έκαναν αποθεραπεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης