Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν ότι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας. Όπως τονίζουν θέλουν να δείξουν καλή διάθεση και πλέον αναμένουν το μεγαλύτερο μέρος από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό να δοθούν σε αυτούς.

Η ανακοίνωση:

«Εμείς οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ, σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας, τον κόσμο του, τους προπονητές και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στις υποχρεώσεις της ομάδας, δείχνοντας καλή διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη διαβεβαίωση της Διοίκησης ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα αποδοθεί σε εμάς και την τακτοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των οφειλομένων μέχρι τέλη Μαΐου, όλοι μαζί, βάζοντας το συμφέρον της ομάδας μας πάνω από όλα, περιμένουμε την μαζική υποστήριξη του κόσμου μας την Τετάρτη 9 Μαΐου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να βιώσουμε καταστάσεις όπως αυτές που οδήγησαν στην τελευταία εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ, η οποία στέρησε από την ομάδα τον καλύτερό της παίκτη – τον κόσμο μας- και την οδήγησε σε οικονομική ασφυξία.

Με τιμή,

Οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ Γιώργος Αποστολίδης, Δημήτρης Αράπης, Μιχάλης Γιαννακίδης, Γιώργος Δέδας, Δημήτρης Καλαμπάκας, Νίκος Καλλές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντωμεταξύ, λήξαν θεωρείται το ζήτημα του Ρόμπερτ Ντόζιερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που επέλεξε να μη συμμετέχει στην προπόνηση της Παρασκευής (4/3), λόγω οικονομικής εκκρεμότητας της ΚΑΕ προς το πρόσωπό του, εμφανίστηκε κανονικά σήμερα στο γήπεδο και ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ανοικτό, την ίδια στιγμή, παραμένει το θέμα του Τζάστιν Γκρέι. Ο Αμερικανός, που εγκατέλειψε την ομάδα το πρωί της Παρασκευής (4/3) χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, βρίσκεται στις ΗΠΑ. Καταβάλλεται προσπάθεια να επιστρέψει σε ελληνικό έδαφος, με τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο, να εξετάζουν και την αγορά για παίκτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης