Σε μια σημαντική πρωτοβουλία έχει προχωρήσει η Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου αφού οι παλαίμαχοι του Νομού θα αναμετρηθούν σε Αγώνα Ανθρωπιάς με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, την Δευτέρα 30 Μαΐου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου και τα έσοδα θα διατεθούν για το φιλόπτωχο ταμείο και τις ανάγκες των απόρων οικογενειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ημέρα αυτή, αφού έχουν γίνει γνωστά τα πρώτα ονόματα παλαιμάχων, οι οποίοιν οφείλουν με δική τους ευθύνη να πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις για να συμμετάσχουν στον σημαντικό αυτό αγώνα.

Μάλιστα ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων και προπονητής παλαιμάχων της ΑΕΚ, Χρήστος Αντωνόπουλος, μετά από επικοινωνία με την Ε.Π.Σ.Ρ. έχει δώσει τα πρώτα ονόματα που θα μεταβούν στο Ρέθυμνο .

Μίμης Παπαιωάνου, Χρήστος Αρδίζογλου, Γιώργος Καραφέσκος, Στέλιος Σεραφείδης, Ντανιέλ Μπατίστα, Απόστολος Τόσκας και άλλοι άσσοι του παρελθόντος θα φορέσουν ξανά την φανέλα με τον δικέφαλο, για ακόμα ένα φιλανθρωπικό αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από αυτόν τον αγώνα η ΕΠΣΡ την ίδια μέρα αποφάσισε:

«Σε εκδήλωση την Δευτέρα 30 Μαΐου στη Σοχώρα, θα γίνουν οι απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες Α΄ και Β΄ Κατηγορίας, θα δοθούν μετάλλια και στις 72 ομάδες που συμμετείχαν (αριθμός ρεκόρ) στα ΕΞΙ (6) πρωταθλήματα ΥΠΟΔΟΜΗΣ που είναι:

1) Νέων, 2) Παίδων, 3) Προπαίδων, 4) Τζούνιορ 5) Προτζούνιορ, 6) Νέων FAIR PLAY. Ενώ θα γίνει απονομή επάθλων στις πρωταθλήτριες ομάδες και θα δοθούν έπαθλα FAIR PLAY».

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης