Μια πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Εργοτέλης σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί συνέτριψαν με 4-0 τον Πανθρακικό στο «Παγκρήτιο» και έφτασαν τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι για πέμπτο παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν ένα βαθμό και παραμένουν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 36’ ο Junior με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 63’ ο Budimir πέτυχε το 2-0. Στο 87’ ο Beto και στο 88΄ο Leal διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Πανθρακικός μόλις στο πρώτο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία του πρώτου αγώνα, με τον Καζάκη να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν σοβαρό πρόβλημα στον τομέα της ανάπτυξης, με συνέπεια οι παίκτες του Πανθρακικού να διατηρούν τον έλεγχο του ματς και στο 27΄ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Fajardo από το ύψος του πέναλτι ήταν απελπιστικά άστοχο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως ο Εργοτέλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 36’ ο Αργυρίου έσπρωξε τον Budimir μέσα στην περιοχή, την ώρα που ο Κροάτης προσπαθούσε να πιάσει την κεφαλιά και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Junior και πέτυχε το 1-0. Δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση και του επιπλέον χρόνου του πρώτου μέρους, ο Πανθρακικός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Καπετάνο, ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Δασκαλάκη έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε κατά πολύ καλύτερος. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους. Στο 63΄ μετά από προσωρινή απόκρουση του Βρονταρά σε σουτ του Leal μέσα από την περιοχή, ο Budimir πήρε τη μπάλα και σε άδεια εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Η νίκη των γηπεδούχων στο β΄ ημίχρονο «σφραγίστηκε» με άλλα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο 87΄ ο Beto με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 κι ένα λεπτό αργότερα ο Leal με βραζιλιάνικο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κίτρινες κάρτες: Junior, Φραγκουλάκης – Clement, Αργυρίου, Diallo, Fajardo.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Wisio, Hieblinger, Junior, Ρουμπάκης, Κορδονούρης, Romano, Verpakovskis (58΄ Leal), Κοιλιάρας (50΄ Ορφανός), Budimir, Φραγκουλάκης (74΄ Beto).

Πανθρακικός (Albert Cartier): Βρονταράς, Djokić, Alves, Clement, Fajardo (58΄ Nwoko), Καπετάνος (66΄ Σακελλαρίου), Αργυρίου, Oliseh, Μπαχαρίδης, Καζάκης, Diallo (66΄ Buval).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης