Εν αναμονή της άφιξης του Άλμπερτ Ριέρα στην Αθήνα βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα τόσο με τη Λίβερπουλ, όσο και με τον Ισπανό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18:00.

Ο 28χρονος αριστερός μέσος, αφού… αποθεωθεί στο αεροδρόμιο, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 3+1 χρόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζει το… σαφάρι

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μέσου, με ανασταλτικά καθήκοντα και πρώτοι στη λίστα είναι ο Τζενάρο Γκατούσο και ο Μάρκος Σένα.

Ο Γκατούζο με δηλώσεις του στην «SportDay» επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και εξήγησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πράγματι, μιλάω με τον Ολυμπιακό. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα. Υπάρχει επιθυμία για να συμφωνήσουμε. Δεν μπορώ να σας πω κάτι οριστικό, αλλά υπάρχει επιθυμία να έρθω στην Ελλάδα. Δεν εξαρτώνται όλα από μένα. Υπάρχει, άλλωστε, κι ένα συμβόλαιο με τη Μίλαν. Το σίγουρο είναι πως θέλω κάτι καινούριο στην καριέρα μου , γι αυτό και διαπραγματεύομαι με τον Ολυμπιακό».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Όχι, δεν είναι οικονομικό. Ποτέ δεν έπαιξα ποδόσφαιρο αποκλειστικά για τα χρήματα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει προσπάθεια να με πείσει για το όραμα που έχει ως σύλλογος».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και ξέρω αρκετά πράγματα για αυτή. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με φιλοδοξίες, καταπληκτικό γήπεδο και θερμότατους οπαδούς».

Εκτός από τους Γκατούζο και Σένα, εναλλακτικές λύσεις είναι οι Άλφρεντ Εντιαγέ και ο Αλέξανδρός Τζιόλης. Η περίπτωση του 20χρονου Γάλλου φαίνεται πάντως να απομακρύνεται, αφού η Νανσί ζητά 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Όσο για τον Τζιόλη θα αποκτηθεί μόνο στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να εντάξει στο ρόστερ του δύο μέσους ακόμα.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα ακόμα στόπερ, αλλά και ένα επιθετικό. Για τα στόπερ ο Τάσος Παπάζογλου του Πανεσερραϊκού κερδίζει έδαφος, ενώ για την επίθεση τον πρώτο λόγο για την ώρα έχει ο Ιλάν που είναι ελεύθερος.

Περνά στον γ’ προκριματικό

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:30 την Μπέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με δεδομένο το 5-0 του πρώτου αγώνα στην Αλβανία το ματς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Έβλαντ Λίνεν δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Χολέμπας, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Όσκαρ, Μιραλάς, Ντιόγο, που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Μέλμπεργκ θα πάρει τη θέση του Μοντεστό.

Σήμερα ο Ολυμπιακός θα μάθει και τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 18:30 η Μακάμπι Τελ Αβίν αντιμετωπίζει τη Μόγκρεν από το Μαυροβούνιο στον επαναληπτικό του 2-0 του πρώτου αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης