Αιχμές ΠΑΟ κατά Αντωνιάδη για τη γνησιότητα της επιταγής του Φεϊζάλ

Αιχμές ΠΑΟ κατά Αντωνιάδη για τη γνησιότητα της επιταγής του Φεϊζάλ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, αφήνει αιχμές κατά του Αντώνη Αντωνιάδη, με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» περί γνησιότητας της επιταγής του πρίγκιπα Φεϊζάλ.

«Αν δεν απαντήσει άμεσα στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματα περί της δικής του στάσης», επισημαίνουν με νόημα οι «πράσινοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αυτού Υψηλότητα να επιδείξει την επιταγή των 28.000.000 ευρώ, που υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο. Έως σήμερα όμως η επιταγή αυτή κινείται στο χώρο του μυστηρίου και σε κανέναν μέτοχο ή αρμόδιο της ΠΑΕ έχει επιδειχθεί. Ο αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Αντώνης Αντωνιάδης υποστήριξε σήμερα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι «η επιταγή υπάρχει, είναι γνήσια και ότι τα στοιχεία της έχουν διασταυρωθεί από διαφορετικές πηγές».

Επειδή ο επίσημος Παναθηναϊκός, έως σήμερα ουδέν περί της επιταγής γνωρίζει, καλεί τον Κ. Αντωνιάδη, να δηλώσει πόθεν γνωρίζει ότι υπάρχει επιταγή και είναι γνήσια και ποιες είναι αυτές οι διαφορετικές πηγές, που έχουν διασταυρώσει τα στοιχεία της. Εάν δεν απαντήσει άμεσα ο κ. Αντωνιάδης στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματα περί της δικής του στάσης».

Διαβάστε επίσης:

Ο Αντωνιάδης απεφάνθη ότι είναι γνήσια η επιταγή... φάντασμα,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012, 15:54

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012, 19:22