Στη δυσκολία της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης του Κολοσσού Ρόδου με την Καβάλα (26/2, 12:30), λόγω της 10μερης αγωνιστικής απραξίας της ομάδας του, στάθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς.

«Η Ε.Κ. Καβάλας έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα έχει πετύχει και τη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι σαφέστατα διαφορετική ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά μέσα στο γήπεδό της παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο, με υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα. Είναι μία ομάδα με αρχές και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Μετά από 10 μέρες καλούμαστε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα και θέλουμε να δούμε πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά τη διακοπή λόγω του κυπέλλου.

Το σημαντικότερο για μας είναι να βρούμε τρόπους ώστε να σταματήσουμε τους πολύ καλούς περιφερειακούς που έχουν οι αντίπαλοί μας, αλλά και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα» ανέφερε ο τεχνικός των «θαλασσί».

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Τσάμης είπε: «Βρισκόμαστε λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και καλούμαστε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και σαφέστατα απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω ότι είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και, για να διεκδικήσουμε τη νίκη, θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Η Ε.Κ. Καβάλας παίζει γρήγορο μπάσκετ, σουτάρει πολύ από το τρίποντο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στους καλούς γκαρντ που έχει. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα παίξουν η άμυνα και τα ριμπάουντ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης