Γρηγορίου: «Κύριος στόχος μας το πρωτάθλημα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012, 22:36
Γρηγορίου: «Κύριος στόχος μας το πρωτάθλημα»
Το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, το οποίο πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Παπουλής, έκρινε το ματς Κυπέλλου των Κρητικών με τον Πανσερραϊκό, σύμφωνα με τον τεχνικό των «λιονταριών», Μιχάλη Γρηγορίου.

Παράλληλα, ο προπονητής των Σερραίων επεσήμανε ότι κύριος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Super League.

«Το παιχνίδι κρίθηκε με το γκολ του Παπουλή που, όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια με δύο γκολ, δεν μπορείς να ζητήσεις πολλά στη συνέχεια. Η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα που είναι ο κύριος στόχος μας και αυτό που με στενοχωρεί είναι οι πολλοί τραυματισμοί και η μεγάλη ατυχία που βλέπετε σε αυτήν την ομάδα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Πανσερραϊκού.

Εν συνεχεία μίλησε:

Για τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές:
«Αναγκαστήκαμε να κάνουμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Να ευχηθώ στον ΟΦΗ καλή πορεία και καλή συνέχεια.

Για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Super League: «Έχουμε μείνει αρκετά πίσω και ευελπιστώ να διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω των πλέι οφ».

Για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ:
«Φέτος είναι διαφορετική η δυναμικότητα του ΟΦΗ. Έχουν έρθει έμπειροι παίκτες και δεν είναι τυχαία η πορεία του ΟΦΗ. Θεωρώ ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012, 23:01