Τις θέσεις της σε κάποια από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκα, δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Αναλυτικά:

Για Β’-Γ’ Εθνική Κατηγορία: «Στο δ.σ της 6/11/2008 η Ξάνθη μέσω του κ. Πανόπουλου έκανε πρόταση στην Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής για το ποσό των 6.000.000 ευρώ ετησίως. Με τα σημερινά δεδομένα η Ξάνθη αξιολογεί ότι οι ομάδες Β’-Γ’ Εθνικής θα πρέπει να επιχορηγούνται με ένα ποσό της τάξεως των 5.000.000 ευρώ ανά έτος, φτάνει να πληρούν τις προϋποθέσεις που θα θέσει η Σούπερ Λίγκα (αγωνιστικοί χώροι, οικονομικοί διαχείριση κ.λ.π)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την παρουσία της αστυνομίας στα παιχνίδια: «Να μην υπάρχει αστυνομία εντός γηπέδου κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Για την εφαρμογή του προγράμματος αδειοδότησης: «Θα πρέπει να υπάρχει πιστή εφαρμογή των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ, ειδικά σε ό,τι αφορά στα οικονομικά και στις εγκαταστάσεις».

Για το θέμα της τήρησης των διαδικασιών: «Θεωρούμε πρέπον σε όλα τα θέματα που αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση για το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο να υπάρχει πάντα μία πρόταση ή θέση των υπηρεσιών της Σούπερ Λίγκα, η οποία θα αποστέλλεται στα μέλη μαζί με την ημερήσια διάταξη πριν από το δ.σ, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν τα προς συζήτηση θέματα και να καταθέσουν τις απόψεις ή προτάσεις τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων η Ακριτική ΠΑΕ έθεσε ξανά επί τάπητος τις δύο προτάσεις της για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, κάτι που θα σημάνει την αύξηση των ομάδων σε 18.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης