Την αποστολή της εθνικής Κροατίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2012 με την Ελλάδα (7/10) στο «Καραϊσκάκη» και τη Λετονία (11/10) ανακοίνωσε σήμερα ο Σλάβεν Μπίλιτς.

Εκτός πλάνων του 43χρονου τεχνικού έμειναν οι τραυματίες Ίβιτσα Όλιτς (Μπάγερν) και Ίβο Ιλίτσεβιτς (Αμβούργο), ενώ από την αποστολή αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής οι Μλάντεν Πέτριτς (Αμβούργο) και Ντάνιελ Πράνιτς (Μπάγερν). Αξίζει να σημειωθεί ότι απέναντι στην εθνική ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί ούτε ο τιμωρημένος Ντάριο Σρνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του, ο Μπίλιτς για το παιχνίδι με την Ελλάδα τόνισε: «Είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση, αλλά ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Στόχος μας είναι η νίκη στην Ελλάδα και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν και ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα εγνωσμένης αξίας. Σεβόμαστε την Ελλάδα, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας».

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες
: Στίπε Πλετίκοσα (Ροστόφ), Ντάνιελ Σούμπασιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Ιβάν Κελάβα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Αμυντικοί: Ντάριο Σρνα (Σαχτάρ), Βέντραν Τσόρλουκα (Τότεναμ), Σίμε Βρσάλικο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντέγιαν Λόβρεν (Λιόν), Γιόσιπ Σίμουνιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβάν Στρίνιτς (Ντνίπρο), Γκόρντον Σίλντενφελντ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ντομαγκόι Βίντα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσοι: Όγκνιεν Βουκόγιεβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Ιβάν Ράκιτιτς (Σεβίλλη), Τόμισλαβ Ντουίμοβιτς (Ντιναμό Μόσχας), Λούκα Μόντριτς (Τότεναμ), Μίλαν Μπαντέλι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νίκο Κράνιτσαρ (Τότεναμ), Μάτο Γιάγιαλο (Κολωνία), Ιβάν Πέρισιτς (Ντόρτμουντ).

Επιθετικοί: Μάριο Μαντζούκιτς (Βόλφσμπουργκ), Εντουάρντο ντα Σίλβα (Σαχτάρ), Νίκιτσα Γέλαβιτς (Ρέιντζερς), Νίκολα Κάλινιτς (Ντνίπρο), Ιβάν Κλάσνιτς (Μπόλτον).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης