Σε μπουτίκ των «πρασίνων» σε περιοχή των βορείων προαστίων βρέθηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος με δηλώσεις του χαρακτήρισε «κουρασμένη ομάδα» τον Παναθηναϊκό στο πρώτο εξάμηνο του πρωταθλήματος.

«Η ομάδα ήταν πολύ κουρασμένη το πρώτο εξάμηνο. Είμαστε η ομαδική, άλλωστε, με τους περισσότερους διεθνείς στο παγκόσμιο κύπελλο της Νότιας Αφρικής κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Το πρόβλημα αυτό λύθηκε, κάναμε καλή πορεία, αλλά δυστυχώς η διαφορά είχε ανοίξει, με αποτέλεσμα αρχικά να χάσουμε και το πρωτάθλημα πριν από δύο εβδομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συνέχεια ο Τζόρβας είπε: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βγάλουμε την ομάδα στο Champions League μέσω των πλέι οφ. Είναι επιτακτική ανάγκη αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα Champions League. Πρέπει να κερδίσουμε και τα έξι παιχνίδια που απομένουν έτσι ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά από το δεύτερο στα πλέι οφ».

Για το ματς με τη Λάρισα, είπε: «Θα παίξουμε για την τιμή της ομάδας. Είναι μία αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αν και πιστεύω πως αν βάλουμε πρώτοι γκολ, τότε η ΑΕΛ θα δυσκολευτεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης