«Προσγειωμένος» εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Γιουβέντους με 2-0 επί της Μίλαν. Ο τεχνικός της «Βέκια Σινιόρα» είπε ότι η Γιουβέντους είναι σε καλό δρόμο και επεσήμανε:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ πιο νωρίς, όμως απέναντι σε μία ομάδα, όπως η Μίλαν, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Παίξαμε με σωστό τρόπο, ήμασταν αποφασιστικοί και οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες που είχα δώσει. Δεν είχα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, επειδή φοβόμουν πως θα χαλούσα την ισορροπία της ομάδας. Το σημαντικότερο είναι να σκεφτόμαστε σαν ομάδα και αυτό ήταν το καλύτερο μάθημα απόψε. Γνωρίζουμε πως, όταν κερδίσουμε τέτοιους αγώνες, τότε μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα μαθαίνουμε να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα, αλλά σήμερα είδαμε πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες και φέτος θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις ή να διαλέξουμε στόχους εν όψει της επόμενης σεζόν. Απόψε ήταν η πρώτη μεγάλη δοκιμασία μας. Οι οπαδοί έχουν απογοητευτεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και έτσι δεν θέλουμε να τους δώσουμε υποσχέσεις».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Κράσιτς, τόνισε: «Αντικατέστησα τον Κράσιτς στο 60ο λεπτό, επειδή χτύπησε. Δουλεύει για την ομάδα και θέλει πάρα πολύ να βοηθήσει».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης