Στη χώρα μας βρίσκεται από χθες, Δευτέρα, ο Κουίνσι, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι τριετούς διάρκειας και θα βάλει επιτέλους τέλος στο «πράσινο» σίριαλ του καλοκαιριού.

Ο Γκανέζος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και έδειξε μάλιστα να βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, καθώς τον τελευταίο καιρό προπονούνταν μόνος του, με αποτέλεσμα να θεωρείται πολύ πιθανή η συμμετοχή του στα νοκ-άουτ παιχνίδια με τη Μάλαγα για τα Play Offs του Champions League, αφού βρίσκεται στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας, ενώ γνωρίζει καλά και την ομάδα, χωρίς επομένως να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τριπλό «όχι» στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την πόρτα του Κουίνσι χτύπησε και ο Ολυμπιακός, σε μια προσπάθεια να ντύσει τον Γκανέζο εξτρέμ στα ερυθρόλευκα, όχι μία, αλλά τρεις φορές! Οι επαφές έγιναν μέσω της προσέγγισης του μάνατζέρ του από υψηλόβαθμο στέλεχος των «ερυθρολεύκων», με την πρώτη να πραγματοποιείται στις αρχές του καλοκαιριού με τη μορφή της διερευνητικής επαφής, για να ακολουθήσει άλλη μία ένα μήνα περίπου πριν, ενώ η τρίτη και τελευταία πραγματοποιήθηκε πριν περίπου δέκα ημέρες.

Σε όλες τις παραπάνω συνομιλίες, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Γκανέζος διεμήνυσε ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, γεγονός που απέδειξε και εμπράκτως μέσω της έντονης πίεσης που άσκησε στην Αλ Σαντ, προκειμένου αυτή να έρθει σε συμφωνία με τους «πράσινους».

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης