Έφθασε στην Κίνα για λογαριασμό της Shanghai Shenhua ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και, στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, μίλησε για τα κίνητρα που τον ώθησαν στην απόφαση της «μετανάστευσης» στην Ασία.

«Γνωρίζω ότι η Κίνα είναι μια σπουδαία αθλητική χώρα. Για μένα είναι μία μεγάλη πρόκληση, καθώς θα μπορούσα να μείνω στην Ευρώπη και να πάω σε μία άλλη ομάδα, σε μία ακόμα μεγάλη ομάδα» τόνισε αρχικά στους δημοσιογράφους ο Ιβοριανός φορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά δεν ήρθα εδώ με την ιδέα να βγάλω πολλά χρήματα. Ήρθα γιατί είναι μία τελείως διαφορετική πρόκληση από όσα έχω δει μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Και αυτή είναι η ιδέα. Υπήρχαν πολλές προκλήσεις, αλλά αυτή εδώ είναι η πιο μεγάλη.

Θέλω να παίξουμε με τους συμπαίκτες μου όσο καλύτερο ποδόσφαιρο γίνεται. Και ήρθα για να πάρω το πρωτάθλημα, δεν ήρθα εδώ για να ξεκινήσω τη διαδικασία συνταξιοδότησής μου ή κάτι παρόμοιο. Θέλω οι φίλαθλοι να καταλάβουν ότι είμαι εδώ για να νικήσω. Δεν είμαι εδώ για να αράξω και να χαλαρώσω» υπογράμμισε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης της Τσέλσι (ο οποίος θα λαμβάνει 250.000 ευρώ την… εβδομάδα), σε μια προσπάθεια να πείσει ότι έχει ακόμα κίνητρα για ποδόσφαιρο, παρότι η Κίνα αποτελεί τα τελευταία χρόνια το… σημαντικότερο ποδοσφαιρικό «νεκροταφείο ελεφάντων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης