Ηρακλής: «Έλαμψε η δικαιοσύνη»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011, 16:33
Ηρακλής: «Έλαμψε η δικαιοσύνη»

Ανακοίνωση, για τις νέες πειθαρχικές διώξεις, που ασκήθηκαν για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια,  εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, στην οποία επισημαίνεται ότι «έλαμψε η δικαιοσύνη», ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για «συμμαχία συμφερόντων και διαπλοκής, που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Από την αρχή της δημιουργίας του θέματος εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ το δίκιο ήταν ξεκάθαρο και ήταν από τη δική μας πλευρά. Η συμμαχία συμφερόντων και διαπλοκής, όμως, που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρό μας και το έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, έδωσε και δίνει τα πάντα για να καταστρέψει την ομάδα που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους την παρουσία της στη Super League, την ομάδα η οποία απείχε από κάθε διαπλοκή, προς όφελος ομάδας που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου.

Επιτέλους, η αίσθηση της δικαιοσύνης έλαμψε στο επίπεδο της Αθλητικής Εισαγγελίας της ΕΠΟ, τα αρμόδια όργανά της λειτούργησαν και, πλέον, αναμένουμε και την απαρχή της δικαίωσης του ΗΡΑΚΛΗ, μέσω της Τακτικής Δικαιοσύνης, με το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων. Θεωρούμε ότι, αν η ΕΠΟ δεν λάβει άμεσα μέτρα για την εξομάλυνση της κατάστασης, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα οδηγηθεί στην καταστροφή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011, 16:42