Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τη Λίτεξ Λόβετς, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μεγάλο κέρδος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος, έπειτα από πέντε περίπου μήνες υπερασπίστηκε και πάλι την εστία των «κίτρινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φιλικό με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μανουέλ Μασάδο για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που διεξήχθη το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο έγινε με αφορμή την αναβολή της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League.

H ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23ο λεπτό, όταν ο Ιβάνοφ βρήκε χώρο στην περιοχή των γηπεδούχων και επιχείρησε το σουτ, κάνοντας το 0-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση ωστόσο των κίτρινων ήταν άμεση, καθώς στο 39ο λεπτό ο Λαζαρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ της αναμέτρησης.
 
Άρης:
Σηφάκης, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Τσουκάνης, Φατί, Πρίττας, Κατίδης, Καπετάνος, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Τόχα, Κοτσώνης, Ουμπίντες.

Λίτεξ Λόβετς:
Πίργκοφ, Ποπόφ, Μιλάνοφ, Ιτούα, Μποζίνκοφ, Γελένκοβιτς, Σαντρίνιο, Γιάνεφ, Τοντόροφ, Τσβετάνοφ, Ιβάνοφ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Αλεξαντρόφ, Ντίντσεφ, Γιος, Ρουμένοφ, Βαγιούσι, Νικάσιο, Κόλεφ, Τσβέτκοφ, Κοσταντίνοφ, Ζντράβτσεφ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης