Καμπάνης: «Θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 16:14
Καμπάνης: «Θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ»
Τι κι αν ο Ζήσης Βρύζας απαιτούσε τη μη δημοσιοποίηση των συζητήσεών του με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία;

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Καμπάνης σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον πρόεδρο του συλλόγου, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να γίνει το νέο… αφεντικό του «δικέφαλου» του Βορρά.

«Υπάρχει πλήρης επιβεβαίωση. Την περασμένη Πέμπτη τα είπαμε με τον Ζήση Βρύζα και αυτά που μου ζήτησαν από την ΠΑΕ, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Τη Δευτέρα θα είναι η πρόταση στα χέρια τους. Το ερωτηματικό είναι πως δεν έχουν δημοσιοποιηθεί όλα αυτά», είπε αρχικά ο Καμπάνης για να συμπληρώσει σχετικά με τα χρήματα που σκοπεύει να καταθέσει:

«Ο οποιοσδήποτε θέλει να διοικήσει μία ομάδα, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ προς διάθεση. Αυτό που επιθυμώ είναι να γίνει η άρση του αδιεξόδου του ΠΑΟΚ. Τα πέντε εκατομμύρια είναι για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας. Για τη δανειοδότηση και την έξοδο στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ. Υπάρχει καλό κλίμα, το οποίο... βράζει. Η ομάδα αυτή συμπεριφέρεται με το κατεστημένο που είναι ο Ερασιτέχνης αλλά και οι παλιοί της πρόεδροι. Όλα αυτά τα λέω ελεύθερα χωρίς φόβο και πάθος».

Αναφερόμενος ειδικότερα για τον Ζήση Βρύζα, τόνισε: «Σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και γενικά μιλάμε καθημερινά. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί ο Ζήσης Βρύζας με ήθος και καλή συμπεριφορά. Κάτι που έχω ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και μάλιστα ήταν το κίνητρο για να επανέλθω να πάρω την ομάδα. Πιστεύω πως δεν είναι αξιόπιστη λύση ο Σαββίδης. Είναι μία "σφήνα". Θέλω να σταματήσει το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί και όταν πάω στη Θεσσαλονίκη θα πάω να διαπιστώσω τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Πηγαίνω για την ομάδα μόνο. Η απάντηση από τον Ζήση Βρύζα θα έρθει μετά της Γενική Συνέλευση που θα συγκαλέσει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 16:29