Να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άρη σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Ο Νίκος Καραγεωργίου με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας είπε πως ο Άρης έχει καλή ομάδα, αλλά ο στόχος του Εργοτέλη είναι μόνο η νίκη.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι μεγάλο το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας να παραμείνουμε ψηλά. Επίσης, κίνητρο για την ομάδα μας είναι και ο αντίπαλος, ο οποίος έχει πολύ καλή ομάδα και υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης έχει καλά χαρακτηριστικά ως ομάδα, καθώς προσπαθεί να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού έχοντας καλό κράτημα της μπάλας. Εμείς πρέπει να προσέξουμε τα καλά στοιχεία του Άρη και να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι. Αύριο παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η νίκη».

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας Δ., Μπούντιμιρ, Βίσιο, Ογκουνσότο, Τζούνιορ, Ορφανός, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Τσεσνάουσκις, Μπερτόσα, Λεάλ και Σιάκκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης