Την αφαίρεση έξι βαθμών από τη φετινή συγκομιδή του Ηρακλή ζήτησε ο Λεβαδειακός από την FIFA. Οι Βοιωτοί κατήγγειλαν τον «Γηραιό» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την υπόθεση με τον Μαρίνο Μπιλίσκοφ, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την αγωνιστική περίοδο 2006-07.

Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής δεν τήρησε τις ημερομηνίες καταβολής των δόσεων των χρωστούμενων προς τον Κροάτη αμυντικό, και ο Λεβαδειακός, αφού ερεύνησε την υπόθεση, αποφάσισε προς πρέπει να καταγγείλει τους Θεσσαλονικείς με το σκεπτικό ότι έχει έννομο συμφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον προηγούμενο Μάρτιο ο Ηρακλής είχε διακανονίσει τα χρωστούμενα προς τον Μπιλίσκοφ, όμως ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε διαμαρτυρία -εκ νέου- στη FIFA, για καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής πλέον έχει πληρώσει τον Μπιλίσκοφ και ο Λεβαδειακός θα κυνηγήσει την τιμωρία του «Γηραιού» για τη μη τήρηση των προκαθορισμένων ημερολογιακών προθεσμιών.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Super League επικυρώθηκαν μόνο οι έξι πρώτες θέσεις της βαθμολογίας για να αρχίσουν τα πλέι οφ. Για τις υπόλοιπες δέκα θέσεις θα υπάρξουν εξελίξεις στο επόμενο ΔΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης