Μετά το εντυπωσιακό 6-0 επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η αγωνιστική περίοδος ουσιαστικά ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό. Οι τρεις αγωνιστικές που απομένουν έχουν σαν κίνητρο μόνο τα ρεκόρ και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα αρχίσουν να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όπου θα γίνει μία πρώτη συζήτηση, εν όψει της νέας περιόδου. Εκεί θα ξεκαθαρίσει το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ θα καθοριστούν και οι μεταγραφικοί στόχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νέα περίοδο, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο Champions League, γεγονός που απαιτεί την ενίσχυσή του. Ένα σημαντικό στοιχείο που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και να επισπεύσει τις κινήσεις των «ερυθρόλευκων» στο… παζάρι είναι η θέληση του Βαλβέρδε να κλείσει το ρόστερ, πριν αρχίσει η προετοιμασία, για να δουλέψει με όλους τους παίκτες απερίσπαστος.

Στα υπόλοιπα τρία ματς που ακολουθούν στη Super League, ο Ολυμπιακός κυνηγά το απόλυτο ρεκόρ της έδρας του, με 15 στις 15 νίκες, και, για να το πετύχει, θα πρέπει να κερδίσει την Καβάλα και τη Λάρισα. Κάτι ανάλογο έχουν πετύχει στο παρελθόν μόνο η ΑΕΚ και ο Άρης.

Το δεύτερο ρεκόρ που κυνηγούν οι «ερυθρόλευκοι» είναι της καλύτερης άμυνας, κάτι που θα επιτευχθεί, αν δεν δεχθούν γκολ στα υπόλοιπα ματς, ενώ, αν αγωνιστεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίστηκε σε παιχνίδι πρωταθλήματος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη έχει επιτευχθεί ρεκόρ νικών στην επαρχία και μάλιστα χωρίς γκολ κατά του Ολυμπιακού, ενώ χθες οι πρωταθλητές εξασφάλισαν το πιο γρήγορο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης