Δεν πέρασαν απαρατήρητες από την UEFA οι δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο για τη διαιτησία, μετά τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (0-2).

H Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας, προκειμένου να εξετάσει τις «ανάρμοστες δηλώσεις» που έγιναν από τον «Special One», ο οποίος έκανε λόγο προκλητική εύνοια των «μπλαουγκράνα» από τη διαιτησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου υποστήριξε:

«Απλά έχω μια ερώτηση να κάνω. Γιατί ο Οβρεμπο, ο Μπουσάκα, ο Σταρκ; Σε κάθε ημιτελικό έχουμε τα ίδια. Γιατί να μην πάει στον τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ιντερ να περάσει από θαύμα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η δύναμη του Βιγιάρ(πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου) στην ΟΥΕΦΑ ή τη UNICEF. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθειά της. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι.

Οσον αφορά στην αποβολή μου, δεν είπα τίποτα στον τέταρτο διαιτητή. Απλώς γέλασα. Αν έλεγα αυτά που αισθανόμουν εκείνη την ώρα, η καριέρα μου θα τελείωνε σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης