Κατηγορηματικά διέψευσε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο τις πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, μετά την επίθεση των οπαδών χθες στα Σπάτα κατά του Φουρτάδο.

«Σχετικά με αυτό που γράφτηκε χθες, δεν το είπα ποτέ. Δεν βγήκε ποτέ αυτή η πρόταση από το στόμα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος στο aekvoice.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ερωτηθείς για τις προθέσεις του από εδώ και στο εξής ο ίδιος επανέλαβε ό,τι είχε πει και πριν από μερικές μέρες, σε συνέντευξή του, δηλαδή ότι θα περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα για να δει αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στα διοικητικά-οικονομικά προβλήματα της ομάδας και εν συνεχεία θα αποφασίσει.
«Συνεχίζω να κάνω τις ίδιες σκέψεις με τότε (σ.σ. την περίοδο που έδωσε τη συνέντευξη) . Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα» ανέφερε ο Κορδέρο.

Όσο για την κατάσταση που βιώνει στην ομάδα, τόσο μετά το χθεσινό επεισόδιο, όσο και με την κατάληψη στα Σπάτα, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, δήλωσε: «Προφανώς και φοβήθηκα με όσα συνέβησαν χθες. Σε κανέναν δεν αρέσουν τέτοιες καταστάσεις. Πρώτη φορά στην καριέρα μου συμβαίνουν αυτά που έγιναν χθες στην προπόνηση και γενικά όλα όσα συμβαίνουν.

Ακόμα και με την κατάληψη, δεν το έχω ξαναζήσει. Σίγουρα δεν είναι μία ωραία εμπειρία, όμως όλο αυτό δεν αλλάζει τίποτα από τη θέση μου. Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω και ισχύουν όσα είχα πει και σε προηγούμενη συνέντευξη. Θα περιμένω να δω τις εξελίξεις και στο τέλος του μήνα θα αποφασίσω για το μέλλον μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης