Ο Κούγιας για την αθώωση του Λεβαδειακού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011, 16:44
Ο Κούγιας για την αθώωση του Λεβαδειακού

Με γραπτή του δήλωση, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παναχαϊκής, ο πρόεδρος των Αχαιών, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο σκεπτικό αθώωσης του Λεβαδειακού, κάνοντας λόγο για «καραστημένη πλειοψηφία και εξωγήινα επιχειρήματα».

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια:

«Το κωμικοτραγικό σκεπτικό της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας της αθώωσης του Λεβαδειακού στο «καραστημένο» παιχνίδι Ηλιούπολη – Λεβαδειακός της προηγούμενης περιόδου επιβεβαιώνει όλους τους χαρακτηρισμούς που έχω αποδώσει μέχρι σήμερα για τους Κατσή, Ζυγογιάννη, Παντελοπούλου για την «καραστημένη» απόφαση εις βάρος εμού και της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου την «καραστημένη» πλειοψηφία και τα εξωγήινα επιχειρήματα της .

Θέλω να σχολιάσω όμως ειδικά την μειοψηφία του ήρωα – γενναίου συνταξιούχου αντιεισαγγελέα εφετών Βαγγέλη Κατσή, ο οποίος για να αθωωθεί 100% στην επιτροπή εφέσεων ο Λεβαδειακός έφτιαξε συμμετοχή στο φύλλο αγώνος ποδοσφαιριστή <Κριτικός> ο οποίος δεν υπάρχει.

Έφτασαν στο σημείο να παραποιήσουν – πλαστογραφήσουν και την ίδια την κατάθεση μου ότι δήθεν δηλαδή εγώ κατέθεσα ότι δεν πιστεύω ότι ο Κομπότης έστησε το παιχνίδι, ενώ εγώ έχω καταθέσει εντελώς διαφορετικά πράγματα τα οποία αφορούν μόνο την εκτίμηση μου για την επιχειρηματική δραστηριότητα και την οικογένεια του Γιάννη Κομπότη.

Θέλω μετά από αυτή την απόφαση να διαβάσω την αρθογραφία της SportDay του μεγάλου και καθαρού δημοσιογράφαρου παλιού ιδιοκτήτη της πιο καθαρής ομάδας του ελληνικού ποδοσφαίρου του Παναιγιάλειου, Γιώργου Χελάκη , αλλά και την αρθρογραφία χωρίς υπογραφή του στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Κατσή, δημοσιογράφου στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ, οι οποίοι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ηθική και νομική επάρκεια των αληθινών αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου Φάκου και Αντωνακάκη οι οποίοι κατέθεσαν εφέσεις και έκαναν δηλώσεις για την καραστημένη απόφαση εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και εμού προσωπικά.

Μέσα από τις αποφάσεις για τον υποβιβασμό της ΠΑΕ Παναχαϊκή και την τιμωρία μου και την αθώωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός και την αθώωση του Γιάννη Κομπότη αναδεικνύεται πώς δρούσε όλος ο υπόκοσμός των παραγόντων – ιδιοκτητών ποδοσφαιρικών ομάδων και των συνεργών – υπάλληλων τους στην διοργανώτρια αρχή που οργάνωνε και διοικούσε το «καραστημένο» πρωτάθλημα της Football League.

Τόσο εγώ προσωπικά όσοι και η Παναχαϊκή δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τις αθλητικές δικαστικές αρχές και τις τίμιες δικαστικές αρχές να εξοντώσουμε αυτόν τον υπόκοσμο».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011, 16:55