Η κούρσα των μνηστήρων του Παναθηναϊκού για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη συνεχίζεται. Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει τον πρώτο λόγο και σήμερα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση, αφού αναμένεται μέσω e-mail, το γνήσιο της υπογραφής του.

Παράλληλα, στο παιχνίδι επανήλθε και η «Arboris Capital». Ο Δημήτρης Γόντικας πήρε έγκριση από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα για να δώσει εντολή στην εταιρεία να φέρει πρόταση, ενώ ανάλογες εγκρίσεις αναμένεται να στείλουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι Πολέμης, Ζολώτας και Δάβαρης. Αντίθετα, αντιρρήσεις έχουν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζήτημα με την εντολή στην «Arboris Capital» για να αναζητήσει προτάσεις για τον Παναθηναϊκό θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο των «πράσινων».

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα στην περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά την αποχώρηση του Τζόρβα, τους τραυματισμούς του Κοτσόλη και την αστάθεια του Καρνέζη, το βάρος έχει πέσει στο νεαρό Καπίνο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης