Όμορφές στιγμές υποσχέθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ σε συνέντευξή του στο «ΑΕΚ Empire» o Leonardo. Ο Βραζιλιάνος νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου» τόνισε παράλληλα ότι η «Ένωση» δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες, που στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αποσπάσματα της συνέντευξής του Loenardo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πρώτη του γνωριμία με την ΑΕΚ, πριν από πέντε χρόνια: «Θυμάμαι πολύ καλά εκείνες τις μέρες. Προπονητής ήταν ο Fernando Santos, ο οποίος αρχικά μου έδωσε την εντύπωση ότι διαθέτω στοιχεία που του άρεσαν. Έτσι πρέπει να ήταν. Ωστόσο, ήμουν πολύ μικρός. Ήμουν 18 ετών, η ΑΕΚ τότε έκανε προσπάθεια να παίξει στο Champions League και δεν υπήρχαν περιθώρια για πειράματα, διότι εκτός των άλλων έπιανα και θέση ξένου».

Για το αν φοβήθηκε μήπως η στάση που κράτησε να επιμένει να έρθει στην ΑΕΚ, γύρισε μπούμερανγκ στην καριέρα του: «Ναι, η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα. Ειδικά την περίοδο που διάβαζα στις εφημερίδες ότι η ΑΕΚ δεν θα κάνει άλλη κίνηση για μένα, ότι δεν θα χτυπήσει ξανά την πόρτα του Λεβαδειακού. Τότε βίωσα στιγμές με πολλή αγωνία. Όμως μέσα μου, κάτι μου έλεγε ότι αυτό είναι το πεπρωμένο μου».

Για την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Dusan Bajevic: «Μεγαλύτερη αλήθεια από αυτή του ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει. Όταν, λοιπόν, παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί του μου είπαν ότι δεν υπάρχει καλύτερος και μου εξήγησαν πόσο τους βοήθησε να βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο, τότε αμέσως έγινε και δική μου επιθυμία να τον έχω προπονητή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πρώτη επαφή με τον κόσμο της ΑΕΚ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το λεπτό που βγήκα στο γήπεδο και ο κόσμος φώναζε το όνομά μου. Ένιωσα πολύ ευτυχισμένος, για πρώτη φορά στην καριέρα μου τόσο πολύ γεμάτος. Θα την έχω μέσα μου για πάντα αυτή τη στιγμή».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της «Ένωσης»: «Ξέρω ότι περιμένουν πολλά από μένα και δεν θέλω μόνο να με θυμούνται μόνο και μόνο, επειδή επέμενα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Θέλω να τους χαρίσω όμορφες στιγμές και τίτλους».

Για τις πιθανότητες της ΑΕΚ για κατάκτηση του τίτλου: «Νομίζω ότι τα έχουμε όλα. Διαθέτουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις, δεν υστερούμε σε ποιότητα σε σχέση με τις άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης