Σε πολύ καλό κλίμα, μετά τη χθεσινή νίκη επί της Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Λεβαδειακού στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Πριν από την έναρξη του προγράμματος, ο Γιώργος Παράσχος συνεχάρη τους παίκτες του, ωστόσο τους τόνισε πως δεν πρέπει να επαναπαύονται, καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή, ενώ τους ζήτησε να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους στις δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αναμέτρηση με τους Ηρακλειώτες ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λισγάρα, Μεντί και Μελισσά, ενώ ο Φαβάλι τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα με την Ξάνθη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για περισσότερα από 45 λεπτά στο παιχνίδι με την Ξάνθη έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Η επόμενη προπόνηση των Βοιωτών είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στο γήπεδο της Χαιρώνειας, οι παίκτες θα προπονηθούν και την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ στη συνέχεια θα πάρουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα του Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης