Μετά τη σπουδαία νίκη της Πόρτο επί της Μπάγερν με 3-1, ο Ζουλιέν Λοπετέγι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ο τεχνικός των Πορτογάλων, τόνισε πως η ομάδα του έχει πολλές φιλοδοξίες και ότι κατάφερε να παίξει όπως είχε σχεδιάσει τον αντίπαλο.

«Παίζοντας απέναντι στην Μπάγερν είναι πάντα δύσκολο, αλλά κάναμε εξαιρετική εκκίνηση στον αγώνα, κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, σε επίπεδο κατοχής. Στο πρώτο ημίχρονο, ίσως, θα πρέπει να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, αλλά το διορθώσαμε στο δεύτερο. Ο Τζάκσον Μαρτίνες ήταν σε καλή κατάσταση χθες (σ.σ.: Τρίτη 14/4) και αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο. Το παιχνίδι στο Μόναχο θα είναι διαφορετικό και δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε δύο σημαντικούς παίκτες, τον Ντανίλο και τον Άλεξ Σάντρο, οπότε θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα», ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά στη ρεβάνς σημείωσε: «Θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Είμαστε ακόμα στα… μισά της διαδρομής, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Μπάγερν. Ήμασταν εξαιρετικοί σήμερα και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες. Η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης