Την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας εξέφρασε με δηλώσεις του σε εκδήλωση της Ερασιτεχνικής ο Γρηγόρης Μάκος.

Ο μέσος της «Ένωσης» παράλληλα εμφανίστηκε έτοιμος για την «μονομαχία» με τον Ατρόμητο, παρά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χθες είχα μια γαστρεντερίτιδα. Δεν ένοιωθα καλά όλη την ημέρα, αλλά σήμερα είμαι καλύτερα. Σε αυτές τις δύο ημέρες που μένουν μέχρι τον τελικό, θα πρέπει να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, να προπονηθώ κατάλληλα και να ξεκουραστώ όσο πρέπει γιατί δεν θέλω να χάσω με τίποτα αυτό το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το ΟΑΚΑ όπως θέλουμε να το βλέπουμε. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται θα γίνει έδρα το ΟΑΚΑ», δήλωσε ο Έλληνας άσος για να συμπληρώσει για τον κόσμο ο οποίος δεν έχει αφήσει εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

«Ο κόσμος έδειξε ότι δεν τον…χωράει και όλο το γήπεδο. Και εμείς θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε, δίνοντάς τους χαρά. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτούς, για εμάς και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουμε το Κύπελλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης