Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ στο «Καμπ Νου», στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τραυματίστηκε στη δεξιά γάμπα, στη διάρκεια της προθέρμανσης για τον χθεσινοβραδυνό αγώνα πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-1), με αποτέλεσμα τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» να πάρει ο Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σουηδός επιθετικός υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας στο δεύτερο παιχνίδι με τους Λονδρέζους.

Στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο αποκόμισε μυικό πρόβλημα τραυματισμού και ο Χεράρδ Πικέ, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μια εβδομάδα.

Δεδομένου ότι ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Άρσεναλ, λόγω τιμωρίας, θα δώσει «μάχη με το χρόνο», προκειμένου να προλάβει το «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης