Μπινελίκια Βαρδινογιάννη σε Φιλιππίδη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 10:07
Μπινελίκια Βαρδινογιάννη σε Φιλιππίδη
«Στο γήπεδο πάω ακόμα, αλλά εμείς έχουμε τελειώσει από το ποδόσφαιρο...» δήλωσε ο 78χρονος Γιώργος Βαρδινογιάννης. Πράγματι ο καπετάνιος τέλειωσε από το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό όταν παραιτήθηκε πριν 14 χρόνια. Και στη θέση του εμφανίστηκε ο Άγγελος Φιλιππίδης.

Φοβερό το σκηνικό που θα αποκαλύψει σήμερα ο αποδυτηριάκιας. Δεν έχει γραφτεί ποτέ. Όλα κάποτε βρίσκουν την ώρα τους.

Είναι στο κότερο ο καπετάνιος με τους κολλητούς του. Έρχεται κάποιος και του λέει: «Γιώργο, ο Φιλιππίδης πήρε νταηλίκι το γραφείο σου στην Παιανία».

- Δεν γίνεται αυτό, ρε, του σχολιάζει με στραβό χαμόγελο ο Βαρδινογιάννης.

«Δηλαδή, τι, σου λέω ψέμματα, θαρρείς;...».

Ναι, μεν έχει αναλάβει πρόεδρος στην ΠΑΕ ο Φιλιππίδης, όμως το να καταλάβει το γραφείο του ιστορικού προέδρου έμοιαζε με ιεροσυλία. Κάτι τέτοιο. Να αναφέρω ότι όλο το σετ επίπλων, γραφείο, τραπεζαρία, σαλόνι κ.α. από μαύρο μαόνι στο γραφείο του Γιώργου το είχε αγοράσει η τότε σύζυγός του Αγάπη από το Μιλάνο, και όχι με λεφτά της ΠΑΕ. Ουδείς τολμούσε να μπει στο «ιδιαίτερο» γραφείο του Γιώργου, που ήταν σε έναν όροφο και επικοινωνούσε με την αίθουσα συσκέψεων.

Τηλέφωνο με το κινητό ο Βαρδινογιάννης στον Φιλιππίδη. «Είναι αλήθεια ότι κάθισες στο γραφείο μου;...»

- Ναι, κύριε Γιώργο...

Το τι μπινελίκι έπεσε δεν λέγεται. Δεν γράφεται. Καντήλια, χερουβείμ και σεραφείμ τα κατέβαζε όλα από τον ουρανό ο καπετάνιος.

- Δεν είναι δική μου απόφαση, κύριε Γιώργο..., εκτελώ εντολές.

Είναι διαπιστωμένο ότι ο καπετάνιος δεν είπε λέξη για τον άγιο Φανούριο και την οσία Πολυξένη. Όλο το σόϊ των επτά ουρανών το κατέβαζε και τα έχωνε στον φουκαρά τον Άγγελο, που δεν έλεγε τίποτα άλλο, παρά...

- Εκτελώ εντολές, κύριε Γιώργο...

Ποιος ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ πρώτος όταν ανέλαβε ο Φιλιππίδης πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 10:11