Ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε με δηλώσεις του ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν στήριξη για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε κατά την προσέλευσή του στο δείπνο, που παρέθεσε ο Θωμάς Μαύρος.

«Όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, φτιάχτηκε μια ομάδα μέσα σε μια εβδομάδα και με πολύ μικρό μπάτζετ μόνο και μόνο για να μπορέσει να παίξει. Το πιο δύσκολο πράγμα που είναι αυτό που κάνουν τώρα τα παιδιά, το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Έχουν πίστη, το παλεύουν, προσπαθούν και κάθε ματς είμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουν αδικηθεί από τα αποτελέσματα, αλλά όσο έχουν πάθος και θέληση θα καταφέρουν να πετύχουν. Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει χάσει τη δυνατότητα να επιλέγει ματς», είπε αρχικά και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είτε παίζει με την Μπαρτσελόνα, είτε με την Γλυφάδα είναι το ίδιο δύσκολο. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος. Αυτά τα παιδιά έχουν την τύχη να είναι στην ΑΕΚ, αλλά την ατυχία να μην έχουν βοήθεια από καλούς και έμπειρους παίκτες. Όποιος προπονητής και όποια διοίκηση έρθει θα βρει ταλέντα και αν στηρίξει και επενδύσει σε αυτή την ομάδα, η ΑΕΚ θα έχει σύνολο για πολλά χρόνια και θα μπορεί να πουλάει παίκτες και να ζει από τα έσοδα της. Αρκεί να υπάρξει στήριξη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης