Μετά τη νίκη στην Ισπανία επί της Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ζητά νίκη με καλή εμφάνιση. Για το αυριανό παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής που είναι εμβόλιμη, ο «Ζοτς» τόνισε, μέσω της ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ:

«Επιστρέφουμε για έναν αγώνα, μια εβδομάδα μετά την αναμέτρηση στην Ισπανία. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, δουλέψαμε και σειρά έχει ο αγώνας με τον Ηρακλή. Θα πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο πάθος και κίνητρο, με τα οποία αγωνιστήκαμε απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με μία ακόμη νίκη και μια καλή εμφάνιση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Είναι ένας ακόμη αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα, στον οποίο θα πρέπει να δώσουμε προσοχή. Οι προπονητές μάς έχουν ήδη μιλήσει για την αναμέτρηση, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να αγωνιστούμε συγκεντρωμένα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί μιλούν για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε ακόμη εκείνους τους αγώνες. Για εμάς έχει σημασία πάντα το επόμενο παιχνίδι. Και στην προκειμένη περίπτωση, αυτό με τον Ηρακλή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης