Στον «αστερισμό» του αυριανού (21:15) παιχνιδιού με την Πορτογαλία που θα διεξαχθεί στο «Χοσέ Αρκάνγιο» της πόλης Ολιάο, για την προκριματική φάση του Euro 2011 κινούνται άπαντες στην Εθνική Ελπίδων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Νίκος Νιόπλιας, με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αυριανή «μονομαχία» με τους Ίβηρες, τονίζοντας ότι η ομάδα του διαθέτει το πνεύμα του νικητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Θα χρειαστεί να είμαστε έξυπνοι στην αμυντική μας λειτουργία, καθώς οι αντίπαλοι θέλουν μόνο τη νίκη και ίσως θα ρισκάρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στα στημένα. Θεωρώ ότι θα βρούμε τους χώρους για αντεπιθέσεις και θα έχουμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που επιδιώκουμε», τόνισε αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας, για να καταλήξει αναφέροντας:

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και οι νίκες που πήραμε στους προηγούμενους αγώνες μάς έχουν ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ οι αντίπαλοί μας υπολογίζουν, πλέον, την ομάδα μας. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της Εθνικής είναι ότι έχει το πνεύμα του νικητή. Γνωριζόμαστε αρκετά καλά με τους Πορτογάλους από τους αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο που έχουμε μαζί τους».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Αγγλία θα δοκιμαστεί στη Λιθουανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης