Όλα δείχνουν ότι ο ιστορικός (με όλη τη σημασία της λέξης) Απόλλων Σμύρνης, μπορεί να γιορτάσει Ιωβηλαίο 120 χρόνων με άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία να το επιτύχει. Πρώτο, έχει δημιουργήσει σούπερ νεανική ομάδα που διαθέτει ταλέντο και μέρα με την ημέρα αποκτά την απαραίτητη πείρα στην Γ’ εθνική (στην οποία είναι νεοφώτιστη).

Δεύτερο, ο ικανότατος προπονητής Νίκος Καρούλιας, έχοντας την πλήρη στήριξη των απολλωνιστών (με βασικό θαυμαστή τον χρηματοδότη Σταμάτη Βελλή) γνωρίζει όσο κανείς τα συν και τα πλην της ομάδας του. Τρίτο, ο κόσμος του Απόλλωνα, μετά από μεγάλο διάστημα ‘απραξίας’, ή και γκρίνιας, επιστρέφει στο γήπεδο της Ριζούπολης. Δηλαδή σε μια έδρα που θεωρείται ίσως η πλέον ευπρεπής στην κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέταρτο (και ίσως σημαντικότερο) το γεγονός ότι η πειθαρχία είναι παροιμιώδης και οι τόνοι κρατούνται εξαιρετικά χαμηλοί, είτε η ομάδα ατυχήσει (όπως με τον Παναιγιάλειο), είτε επιβληθεί στην Σαλαμίνα. Ο Απόλλων Σμύρνης, αποτελεί αυτή την ώρα την ήρεμη δύναμη του νοτίου ομίλου Γ’ Εθνικής (ή όπως αλλιώς την έχουν βαφτίσει τα καμάρια της ΕΠΟ) και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για έναν σύλλογο που έχει αναδείξει δεκάδες αστέρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά που μια ζωή υπέφερε από παράγοντες…

Σήμερα, τόσο ο Βελής με τον Καρούλια όσο και ο ιστορικός γενικός αρχηγός Γιώργος Αγγελετόπουλος (με τον Αριστείδη Καμάρα), ξορκίζουν τον ‘θόρυβο’ και την δημοσιότητα και καλά κάνουν. Τους αρκεί η σταθερότητα, η σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα. Λεπτομέρεια: πριν λίγη ώρα, ο Απόλλωνας επιβλήθηκε του Ηρακλή Ψαχνών 3-0 και πλησίασε για τα καλά την κορυφή (και την… φασαριόζα Παναχαϊκή του πολυλογά Αλέξη Κούγια).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης