Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία του αραβικού σίριαλ είναι ενδεικτικό ότι ουδείς πιστεύει ότι τα χρήματα θα μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Παράλληλα, καμία εφημερίδα δεν θεωρεί σίγουρο το deal, αφού άπαντες, έχοντας ζήσει τα… παραμύθια του Βλάση Τσάκα για 16 μήνες, κρατούν στην καλύτερη μια… πισινή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ένας από τους «κανόνες» της δημοσιογραφίας λέει ότι δεν μπορεί να παρουσιάζεται ένα θέμα ως ερώτηση προς τον αναγνώστη, σύσσωμος ο Τύπος δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Ενδεικτικό της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί…

Ας δούμε πώς αντιμετωπίζουν οι εφημερίδες το θέμα της ημέρας:

Goal News: Παρασκευή στις… 13.00. Η ημέρα της κρίσης στον Παναθηναϊκό για να φανεί μέχρι τη 1 το μεσημέρι εάν ο Φαϊσάλ θα βάλει τα 28 εκατ. ευρώ και θα αποκτήσει την ΠΑΕ ή εάν το φιάσκο θα αποδειχθεί άνευ προηγουμένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Live Sport: Αλλάζει σελίδα! Μέρα κρίσης για τον ΠΑΟ: ή βάζει τα 28 εκατ. ευρώ ο Φαϊσάλ και τον εκτοξεύει ή κλείνει οριστικά το κεφάλαιο με τον πρίγκιπα και ο σύλλογος μπαίνει στην εποχή του… ρεαλισμού.

Sportday: Τέρμα τα ψέματα! Αν ως το μεσημέρι δεν… προσγειωθούν 28 εκατομμύρια, το πριγκιπικό παραμύθι ολοκληρώνεται.

Γάτα: Το deal της χρονιάς ή το φιάσκο του αιώνα; Πάγωσαν όσοι περίμεναν ναυάγιο στις επαφές για τον ΠΑΟ!

Πράσινη: Τικ τακ. Τελειώνει σήμερα οριστικά και αμετάκλητα το σίριαλ Φαϊσάλ.

Derby News: Αλλάζει σελίδα; Η ΠΑΕ παρέδωσε τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ.. Η πλευρά του πρίγκιπα έδωσε τα 16 μέλη που θα τον αντιπροσωπεύουν στο νέο Δ.Σ.. Απομένει πλέον η κατάθεση των 28 εκατ. ευρώ από τον Φαϊσάλ για να μπει ο Παναθηναϊκός στη νέα εποχή.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης