Τα χέρια του από ικανοποίηση τρίβει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος. Ο «αλενατόρε» είδε στην τελευταία προπόνηση, πριν το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τους Φίλιππο Σαχσανίδη και Άρη Γαλανόπουλο να επιστρέφουν σε κανονικά ρυθμό προπονήσεων, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεσή του «Αναστό» για το παιχνίδι με τους «πράσινους», κόντρα στους οποίους αντίθετα θα απουσιάσει ο Μπόλντιζαρ Μποντόρ που νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και υποβάλλεται σε θεραπεία (το ίδιο έγινε και σήμερα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αναστόπουλος ανακοίνωση την  20μελη αποστολή της ομάδας του, την οποία απαρτίζουν οι: Σαχσανίδης, Ξενοδόχωφ, Βάντο, Ταυλαρίδης, Χαριτωνίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Σίσιτς, Σόουζα, Μπούρμπος, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος και  Παπουλής.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής παρέμεινε και ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης που αντιμετωπίζει τη γνωστή περιπέτεια με το ντόπινγκ.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης